Karácsony az Erdélyiben

dscn6867

 

B-A-Z. Megyei Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Sárospataki Tagintézményében, azaz az Erdélyi János Általános Iskola és Kollégiumban két ünnepséget is tartottak karácsony tiszteletére.

December 15-én délután a két legspeciálisabb igényű tanulókkal foglalkozó csoport, az autista és a fejlesztő iskola munkatársai szerveztek szeretetvendégséggel egybekötött adventi délutánt. A gyerekek műsora, és vendégeink megtisztelő jelenléte igazi karácsonyi hangulatot varázsolt az iskola falai közé.

December 16-ai iskolai karácsonyunk fő szereplői a tanulásban és értelmileg akadályozott osztályok voltak. Ünnepváró délelőttünknek a gyermekek sokszínű műsora és teológushallgatók éneke meghitt, családias hangulatot adott.

Az összejövetel zárásaként tanulóinknak a Mozgáskorlátozottak Sárospataki Egyesülete valamint Feró István úr által hozott ajándékokat, és a „Fogyatékos Gyermekeinkért Alapítvány” támogatásával, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából édességcsomagokat adhattunk át.

Szilágyi Domokos soraival kívánunk a város minden lakójának békés, szeretetteljes, szép ünnepet és sikerekben gazdag, boldog új évet!

„… ne a hóban, csillagokban,

Ne ünnepi foszlós kalácson,

Ne díszített fákon, hanem

A szívekben legyen KARÁCSONY.”

Karácsony képek au. fejlesztő iskola

Karácsony képek

 


Fel