Fergeteges hangulat az „Erdélyiben” megrendezett Integrált Röplufi Bajnokságon

2016.november 30-án délután a B.-A.-Z. Megyei EGYMI Sárospataki Tagintézménye (Erdélyi János Általános iskola) közös sportolásra hívta Sárospatak általános iskoláit.

A intézményben havonta megrendezésre kerülő MOZDULJ RÁ! programsorozat állomása az AKI MER, AZ NYER! címet kapta, melynek során  Integrált Röplufi Bajnokságon való részvételre buzdítottuk az iskolák tanulóit. Alsó és felső tagozatból is intézményenként egy-egy 3 fős csapat jelentkezését vártuk. A meghívásnak eleget téve a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma, Általános Iskolája és Diákotthona is képviseltette magát.

A játék a meghívottak számára újdonságnak számított, így rövid gyakorlás és szabálymagyarázat után vette kezdetét a barátságos sportdélután. A játék magával ragadott minden nézőt, akiknek szurkolásától, buzdításától volt hangos a tornaterem.

Természetesen egy-egy megmosolyogtató „labdamenet” is akadt, köszönhető a játékszernek (lufinak), mely néha megtréfálta a játékosokat a levegőben körözve. A Bajnokság végén minden versenyző és az intézmények is emléklapot és ajándékot kaptak.

A közös élményeken kívül mind a gyerekek, mind a felnőttek tapasztalatot szerezhettek arról, hogy egy egyszerű háló és lufi milyen remek játéklehetőséget biztosít.

Egy fergeteges hangulatú délutánt tölthettünk együtt, melyet a mellékelt képek is tanúsíthatnak.

Köszönjük az iskolák részvételét, a versenyző gyerekeknek gratulálunk!

A képek


Fel