„Erdélyis” tanulók a Ki mit tud? országos döntőjében

Pataki fiatalok sikere az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn. A Játékkal a Tudásért Alapítvány, a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége és az EGYMI Országos Egyesület immár negyedik alkalommal hirdette meg az országos „Ki mit tud?” vetélkedőt, melynek szervezését és lebonyolítását a Kiskőrösi EGYMI kollektívája valósította meg. Az országos döntőt hat regionális verseny előzte meg Budapesten, Móron, Egerben, Kaposváron, Kisújszálláson és Kalocsán.

A Sárospataki EGYMI (azaz az Erdélyi János Általános Iskola és Kollégium) tanulói már az Egerben megrendezett területi “Ki mit tud?” versenyen elért szép eredmények után az országos döntőben is kimagaslóan teljesítettek.

A gyermekek tánc, színdarab-báb, ének, zene, vers, mese és rajz területen csillogtathatták meg kiemelkedő tehetségüket. Ebben az évben új elemként a sport kategória is megjelent, ahol kerékpáros ügyességi versenyen mérték össze tudásukat a területi döntők nyertesei.  A verseny fergeteges hangulatban telt. Az ország minden részéről 42 intézmény 498 tanulója és 171 pedagógusa vett részt a rendezvényen.

A Sárospataki EGYMI eredményei:

Autista csoportunk tagjai tánc kategóriában II. helyezést értek el!

A fellépők névsora: Géczi Donát, Tarr Evelin, Tóth Gergő 6. osztályos tanulók.

Felkészítő tanáruk: Bajzáth Gáborné

A kerékpáros ügyességi verseny eredményei:

Tóth Ferenc 7. osztályos tanuló II. helyezés

Balogh Krisztián 4. osztályos tanuló II. helyezés

Felkészítő tanáraik: Csubákné Gabóczi Erika, Fehér József, Földházi László.

Ez úton is gratulálunk a gyerekeknek és felkészítő tanáraiknak!

Területi döntő, Eger

Országos döntő, Kiskőrös


Fel