Húzd fel a nyúlcipőt! – futóverseny volt a lakótelepen

Szurkolástól, buzdítástól volt hangos 2016. április 17-én (vasárnap) délelőtt a lakótelepi játszótér, mely a gyönyörű időben a Sárospataki PLASZTIK SE szervezésben megrendezett a Húzd fel a nyúlcipőt! elnevezésű futóverseny helyszíne volt.

A szervezők célja az egészséges életmód és a sport népszerűsítése a futás által, az amatőr sportolás szélesebb körben való megismertetése, valamint a versenyzés lehetőségének biztosítása volt.
Kicsiket és nagyokat, felnőtteket és családokat vártak a versenyre, hogy egy kis mozgásra ösztönözzék a vállalkozó szelleműeket. Sokan jelentkeztek, de a legaktívabb kategóriák, az óvodás lány, az alsó tagozat 1-2. osztályos fiú, a felnőttek férfi-női egyaránt és a családi kategória voltak.
Óriási hajrá, küzdelem jellemezte a futamokat. Nagy örömünkre egyre nő a felnőtt és a családi kategóriában részt vevők száma, mellyel a gyerekeknek jó példával szolgálnak az apukák, anyukák. Sokan a lakótelep ablakaiból szurkoltak, mások lesétáltak és a pálya széléről buzdították a futókat.
Remek hangulatban zajlott le a verseny. A győztesek (kategóriánként 1-3. helyezett) oklevelet és ajándékot, minden résztvevő emléklapot és ajándékot kapott.
Köszönet a lebonyolításért az Egyesület tagjainak és Fehér József tanár úrnak.

Jövőre újra találkozunk!

Eredmények:

futoverseny_eredmeny

Noszályné Bodnár Ágnes beszámolója

Feltöltő

Fel