Sárospatakot ajánlja húsvéti kikapcsolódásra a Trivago, a világ legnagyobb szálláskeresője

A Trivago a húsvéti szünet alkalmából összeállított egy toplistát a legkülönlegesebb vidéki úti célokról, Magyarország ékköveiről, melyek tökéletes helyszínei egy tavaszi kirándulásnak. A toplistát a természeti, kulturális értékek, valamint a tavaszi szünet alatti kedvező szállásárak alapján állították össze. A sárospataki Megyer-hegyi Tengerszem egyike az ajánlott célpontoknak. Szakmai közleményüket, ajánlásukat több mint 80 hazai turizmussal foglalkozó szakportálnak, újságnak küldték meg.

Ahogy közleményükben fogalmaznak, “Lélegzetelállító  helyekért nem kell átlépnünk az országhatárt; vízeséseink, tengerszemünk, sőt, Nemzetközi Csillagoségbolt-parkunk és bioszféra-rezervátumunk is van. A trivago.hu szálláskereső weboldal összegyűjtötte azokat a különleges, olykor eldugott vidéki úti célokat, melyek tökéletesek egy húsvéti családi kiránduláshoz.”

A trivago Húsvéti közleményében ajánlja Sárospatakot a turisták figyelmébe. A Megyer-hegyi Tengerszem mellett a további húsvéti célpontok még: Szilvásvárad / Szalajka-völgy; Szenna / Zselici Tájvédelmi Körzet; Tiszafüred / Tisza-tó; Zirc / Bakony; Fertőd / Fertő-tó.
A trivagóról

 A 9 éve indított trivago a világ legnagyobb szálláskeresőjeként naponta több mint 1 millió szálláshelyet hasonlít össze több mint 250 különböző foglalási oldalról. Minden hónapban 120 millió felhasználó választja a trivagót mint kiindulópontot utazásuk megtervezésénél. A metakereső 180 millió szállásértékeléssel és 14 millió fotóval segíti őket, hogy megtalálják a számukra ideális szállást a lehető legalacsonyabb áron.

trivago1trivago

Feltöltő

Fel