Sztárokkal indul az újév Sárospatakon: Szűcs Lajos, Badalik, Berkes és Csiki is a pályán!

Már tart a selejtező a magas színvonalú OPEL DI-FER Kupa – VII. Sárospataki Teremlabdarúgó Tornán de minden bizonnyal január másodika hozhat hatalmas izgalmakat.

A torna egyik meglepetés csapatának az ,,G” csoportban jelen lévő. BvB Cservy Sport Tc ígérkezik amely többek között sokak által ismert Magyar labdarúgókat vonultat fel.

A kezdő 5+1 máris Magyarország egyik legnagyobb kapuslegendájával Szűcs Lajossal kezdődik mondta a mindössze 15 éves csapatvezető Cservenyák Ádám. A továbbiakban pályára lép még a több mint 300 NB1-es mérkőzést maga mögött tudó Salamon Miklós, az MTK-ban nevelkedett tehetség Csiki Norbert, valamint már a Vasast és az Újpestet is megjárt jelenleg Dunaújvárosban futballozó Villám Balázs.

9074_badalik

Badalik Szabolcs is a csapatot erősíti majd

 

A nagypályás focisták mellett a strandlabdarúgó válogatottunk tagjai, volt tagjai is Cservy mezt öltenek a hétvégén, pl. a borsodi születésű Badalik Szabolcs, Berkes László és Simonyi Gábor. A csupán 15 éves edző fiainak többek között megyénk NB3-as csapata a Cigánd Se a pesti nagyágyúkat felvonultató Viktor Security és a Heroes csapata ellen kell megküzdeni a továbbjutásért.
A várhatóan nagy izgalmakat hozó ,,G” csoport mérkőzéseinek Január 2.-án 13:00-tol lehetünk szemtanúi a sárospataki AVG tornacsarnokban.

Cikk forrása: bazfoci.hu

Feltöltő

Fel