Refis tabló nyerte az Észak-Magyarország versenyét

Néhány hete az Észak-Magyarország arra kérte a megye végzős középiskolásait, hogy küldjék be osztálytablóikat, majd kérjék meg ismerőseiket, nyomják meg a tetszik-gombot a legnagyobb közösségi portálon. A versenyt a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma 12. H osztályának tablója nyerte.

2015jun_refi_tabló

„Osztályom, a 12. H egyik fele hatosztályosként, a másik fele biológia-kémia tagozatos osztályként kezdte tanulmányait a gimnáziumban.

Korábban az iskola által szervezett osztálydíszítő versenyben már többször is nyertünk, itt jelent meg először a népi motívum, a népiesség. A tantermünk falát is ez díszítette, megszerettük a mintázatot, így mikor a tablónkat kellett elkészíteni, rögtön erre a mintára esett a választásunk.

A tablót Tóth Emese, felvidéki művészeti tagozatos diák készítette el, majd ezzel, az általunk sem hétköznapinak tartott tablóval neveztünk be az Észak-Magyarország internetes versenyére. Itt a legnagyobb közösségi oldalra töltötték fel a képeket, ahol minden like egy szavazatot jelentett. Nekünk több, mint 1100 szavazatunk volt, így megelőztünk számos nagy nevű gimnáziumot.

A szavazatokat köszönjük, nagyon örülünk a nyereménynek!” – mondta Nádasi Erika, osztályfőnök.

Feltöltő

Fel