Eredményesen szerepelt a SAMI az „Év Tánca” 2015 versenyen

Miskolcon a VOKE Egyetértés Művelődés Házában rendezték meg az „Év Tánca” 2015 Országos Minősítő és Díjkiosztó Táncművészeti Versenyt. A megmérettetésnek külön címet is adtak „Időutazás” néven. Ez azt jelentette, hogy a koreográfiának azonosulnia kellett a címmel.

Különböző korosztályokban különböző táncstílusokban mérették meg magukat a résztvevők. A Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola klasszikus balett pedagógusa (Oláhné Fojdl Adrienn) és egy tanítványa, aki egyben már pedagógiai asszisztense is (Noszály Kamilla) részt vett a versenyen. Koreográfiájuk címe: A jövő ellen. Pedagógusok indulhattak egyénileg és duóban. A versenyen rengetegen vettek részt, sokan hozzátartozóikkal, barátaikkal, családtagjaikkal együtt érkeztek a rendezvény helyszínére.

A verseny reggeltől késő estig tartott, három zsűri értékelte a produkciókat.

Oláhné Fojdl Adrienn és Noszály Kamilla pedagógus kategóriában modern tánc produkcióval arany minősítést kapott, valamint a produkció elnyerte az „Év Tánca” díját is.

A két díjazott ezek mellett kedvezményt kapott a SANSHA Budapesttől illetve a szakmai különdíj elnyerése által a Pozítiv Centrum Oktató Központ felajánlásával egyes képzésekből és egy tábor részvételi díjából.

Oláhné Fojdl Adrienn

Feltöltő

Fel