Nyílt nap és beiskolázási tájékoztató a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában

Nyílt tanítási órákon vettek részt a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában a nagycsoportos óvodások és szüleik, hogy megismerkedjenek a leendő elsős tanítókkal és az iskolában folyó nevelő-oktató munkával. A negyedikes tanulók olvasás, angol/német nyelv, környezetismeret és családi életre nevelés órákon mutatták be tudásukat az érdeklődőknek. A családias légkörben az óvodások is bátran bekapcsolódtak a számukra érdekes feladatokba.

Köszönjük a szülőknek, hogy megtisztelték érdeklődésükkel az intézményünket!

Sok szeretettel várjuk a 2015/2016-os tanévben első osztályt kezdő gyermekeket és szüleiket a Játékos „Suli-váró” foglalkozásra:

Időpont: 2015. március 26. (csütörtök) 17 óra.
Helyszín: Szent Erzsébet utca 16. ( A volt Carolina Óvoda földszinti termei)

Örömmel tájékoztatjuk a szülőket, hogy a 2015/2016-os tanévet a XXI. század igényeinek megfelelően felújított iskolában kezdjük. 

Nevelő-oktató munkánk alapja a szeretet, a türelem, a törődés, a figyelem, amely hatékonyabb eredményeket hoz, mint a siker- és teljesítményközpontú módszerek.

Célunk az egyéni adottságoknak megfelelő, sokoldalú személyiségfejlesztés, a keresztény értékek átadása. Fontosnak tartjuk a tehetséggondozást, a gyengébbek felzárkóztatását.

Az elsős osztályt indító pedagógusok:

1.a osztály:
Székelyné Nagy Judit (Jutka néni) – Kocsmárszki Ilona (Ilike néni)

1.b osztály:
Hoffmann Tiborné (Katika néni) – Szabóné Antreter Anikó (Anikó néni)

Kínálatunk:

Nyelvoktatás: angol / német (1- 2. osztály heti 1 óra, 5. osztálytól lehetőség van heti 5 óra nyelvtanulásra)
Család-órák: minden évfolyamon
Szakkörök: igény szerint: informatika, matematika, 2. idegen nyelv 5. osztálytól, kézműves, természetismeret, történelem, színjátszó, énekkar…
Sportkörök: sakk, tollaslabda, floorball, röplabda, futball, torna, úszás.

A mindennapos testnevelés megvalósításához 3 részre osztható modern tornaterem és műfüves pálya áll rendelkezésre, 2-5. évfolyamon úszásoktatás.

Hitoktatásban minden tanuló a saját vallásának megfelelően részesül az órarendbe beépítve, ezért várjuk a más felekezetbe tartozó gyermekek jelentkezését is.

Feltöltő

Fel