Ebösszeírás 2015

Tisztelt sárospataki ebtulajdonosok/ebtartók!

Felhívom az ebtulajdonosok/ebtartók figyelmét, hogy aki a 2014. április 30-ig az ebösszeírás alkalmával bejelentési kötelezettségének nem tett eleget, az még állatvédelmi bírság kiszabása nélkül megteheti 2015. március 15-ig, hogy az ebösszeíró lapot a Sárospataki Polgármesteri Hivatalba (3950 Sárospatak, Rákóczi út 32.) személyesen, vagy a 06/47/513-273-as fax számra, illetve az ebosszeiras@sarospatak.hu e-mail címre eljuttatja. Az ebösszeíró lap beszerezhető a Sárospataki Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, valamint letölthető a www.sarospatak.hu weboldalról.

Kérem az ebtulajdonosokat/ebtartókat, hogy a változásokat (új eb kerül a tulajdonukba, elpusztul az eb, stb.) is legyenek szívesek bejelenteni a változást követő 8 napon belül, hogy a nyilvántartásunk folyamatos és naprakész lehessen.

Felhívom az ebtulajdonosok/ebtartók figyelmét, hogy aki az adatszolgáltatási kötelezettségét elmulasztja, az az állatvédelmi bírságról szóló kormányrendelet alapján minimum 30.000,- Ft pénzbírsággal sújtható.

dr. Vitányi Eszter
jegyző

Adatlap letöltése ITT!

Feltöltő

Fel