2015.02.11. 16:00 - 20:00
Mozgóképes pályaválasztási fórum és egy Kossuth-díjas rendező-operatőr

koltai

fotó: Origo.hu

A Művelődés Háza és Könyvtára és az Eszterházy Károly Főiskola Comenius Kara hosszú ideje kiváló partnerkapcsolatot ápol egymással. Ennek a működő, élő kapcsolatnak köszönhető, hogy az EKF Mozgóképkultúra Tanszéke Sárospatakon, a Moziban rendezi Mozgóképes pályaválasztási fórumát 2015 február 11-én. A fórumot Dr. Liptai Kálmán, az Eszterházy Károly Főiskola rektora nyitja meg. A program keretében Koltai Lajos Kossuth-díjas és Európa filmdíjjal kitüntetett rendező-operatőr, a főiskola tanára tart nyitott szakmai workshopot 16 órától. A szakmai program után, 18 órától, közönségtalálkozó keretében az Este című film után Dr. Kis-Tóth Lajos tanszékvezető beszélget Koltai Lajossal – a film rendezőjével.

Ez az alkalom – különösen a szakmai workshop – hasznos lehet azok számára akik valamilyen formában foglalkoznak, vagy szeretnének foglalkozni a filmmel, filmgyártással, mozgóképpel. A közönségtalálkozó azok számára lehet érdekes, akik szeretnének bepillantani egy világhírű rendező-operatőr tapasztalatain keresztül a szuperprodukciók világába.

Mindkét rendezvény díjtalan, de kérjük személyesen, vagy telefonon regisztráljanak a programokra A Művelődés Háza portáján, A Moziban ill.  a telefonos elérhetőségeken.

Az Este előzetese elérhető ide kattintva.

mozgokepkultura_palyavalasztas_forum_ver1 (724x1024)

 

Feltöltő

Fel