Sikeres évkezdés a ZVK-nál

A 2015-ös esztendő is sikeresen kezdődik a Zempléni Vízilabda Klubnál, mivel a gyerek 2-es korosztály győzelemmel tért haza. Az új esztendőből alig pár nap telt el, azonban a Vízilabda klub sportolói máris vízbe szálltak Nagyváradon, január 3-án.

Az játékosok nem voltak könnyű helyzetben, mivel az ünnepek alatt kevesebb edzésen tudták magukat formában tartani, valamint ledolgozni a karácsonyi forgatagban esetlegesen feljövő plusz kilókat. Az utazás sem ment teljesen zökkenőmentesen, mert az előző este lehullott ónos eső miatt még az is kérdéses volt, hogy nekivágnak-e a hosszú útnak. Mindezek ellenére ragyogó eredmény született és a Debrecen csapatát 12:10-re legyőzve jöttek haza. Második meccsük a Vác csapata ellen elmaradt és később fogják a pólósok lejátszani, mivel a váciak a rossz idő miatt nem tudtak megjelenni a mérkőzésen. A pólósok elszántságából ítélve az újévi fogadalmaik között egészen biztosan szerepelt a vízilabda bajnokság dobogón való befejezése.

A csapat tagjai: Durbák Zsombor, Traszik Vince, Pásztor András, Csoma Levente, Marczi Róbert, Vismeg Zsombor, Éva Gábor, Révész Benedek, Hédervári Dávid, Forrós Balázs, Füssi Nagy Regő, Ladomérszky Kristóf, F. Tóth Hanna, Major Bálint, Soltész Tamás

Edzők: Erdei János, Méhész László, Máté Dávid

Feltöltő

Fel