Folyamatos a betegellátás a II. körzetben

Nem maradnak ellátás nélkül a betegek – mondta Sárospatak Város Rendelőintézetének vezetője. Dr. Lukács Ilona, a II. körzet háziorvosának elhalálozása miatt a praxist üzemeltető gazdasági társaság és a rendelő azonnal gondoskodott a betegellátás folytonosságáról.

„Mindenki előtt ismeretes, hogy sajnálatos módon Lukács Ilona doktornő november 22-én elhunyt. Szeretnék minden, a körzetébe tartozó beteget megnyugtatni, hogy maga a praxis működése továbbra is folyamatos. Nem a Rendelőintézet, hanem a doktornő lánya által vezetett gazdasági társaság folytatja a háziorvosi ellátást, helyettesítő háziorvos alkalmazásával.  Most, Dr. Markovics János doktorúr látja el a feladatokat. Jelenleg, még a megszokott rendelési időben, később, amennyiben lezárult az engedélyezési folyamat, önálló, napi két óra, heti 15 órás rendelési időben biztosítják majd a folyamatos ellátást. A körzethez tartozó betegeknek nem kell másik háziorvost választaniuk” – mondta Bereiné Dr. Jakab Beáta, intézményvezető.

A betegeknek tehát nem kell máshova vinniük betegkártyájukat, és más adminisztratív teendőjük sincs a azoknak, akiket korábban a kettes számú körzethez tartozva Dr. Lukács Ilona háziorvos látott el. Sem a helyszín, sem pedig a rendelési idő nem változott, módosítás csak 2015 januárjában várható.

Feltöltő

Fel