Adventi meghívó a Sárospataki Lokálpatrióták Egyesületétől

Tisztelt Civil szervezetek, vállalkozók, tagtársaink, érdeklődő városlakók!

Szíves tudomásukra hozzuk, hogy Sárospatak Város Polgármestere levélben fordult hozzánk, melyben tájékoztatott, hogy az Advent Ünnepének idei utolsó rendezvényére december 21-én 18.00 órától kerül sor a Makovecz Imre téren.

Felkérte a város civil és gazdálkodó szervezeteit hogy legyünk az est rendezői, vegyünk részt az adventi rendezvénysorozat utolsó örömünnepén és működjünk közre a negyedik gyertyaláng fellobbantásában.

Mindezeken túl kérte, hogy mint házigazdák – az ünnepi műsor után – vegyünk részt a jelenlévők köszöntésében, szerény vendéglátásában. Az ünnepi alkalom koordinálására a Sárospataki Lokálpatrióták Egyesülete vezetőjét Saláta Lászlót kérte fel.

Ennek alapján kérjük városunk valamennyi civil szervezetét, vállalkozóját, polgárát, és tagtársainkat, hogy mind nagyobb számban vegyünk részt e családiasan bensőséges, már városi hagyománynak tekinthető ünnepen. Akik tehetik otthon sütött pogácsával, süteménnyel – jó házigazdaként – kínálják a „kántáló” vendégeket. Forralt borról, meleg teáról és némi „harapnivalóról” központilag is gondoskodunk. Gyertyát, vagy mécsest mindenki hozzon magával, amit a közös éneklés „kántálás” alatt kell meggyújtania, annak végeztével elhelyeznie a „fény asztalán”.

Rendezvényünk sikerében bízva, kérünk valamennyi civil szervezetet, vállalkozót, várospolgárt, hogy ismerőseit, szomszédjait, barátait hívják el a várakozás közös örömünnepére.

A „Házigazda” szervezetek nevében mindenkinek: Meghitt, Békés, Áldott Karácsonyt és Boldog új Évet kívánunk!

Sárospatak, 2014.december 14.

                       Tisztelettel:

a rendezők

Feltöltő

Fel