Felhívás Civilszervezetek számára! – Elektronikusan kitölthető űrlap

A honlap fejlesztése tovább folytatódik. Az alábbi felhívásnak megfelelően kérjük a Sárospatakon működő civil szervezeteket (egyesületeket, alapítványokat), hogy küldjék el bemutatkozó anyagaikat és fényképeiket a szerkesztőség számára. A beküldött anyagokat a portál rövidesen megnyíló civil menüjében közzé tesszük. Amennyiben nem jutott el Önhöz a kitöltendő elektronikus űrlap küldjön e-mailt Hadobás Ingridnek a szerkesztoseg@sarospatak.hu e-mail címre.

– A szerkesztők –


Az űrlap online is kitölthető IDE klikkelve!


Tisztelt Civilszervezeti Vezető!

Sárospatak Város Képviselő Testülete 2014. tavaszán döntést hozott arról, hogy az év folyamán megújítja városunk hivatalos honlapját. A sok év óta jól működő internestes portálunk mára már végérvényesen elavult és eljött az ideje, hogy átadja helyét egy korszerűbb, több szolgáltatást nyújtó portálnak. A májusban folyamán lefolytattuk azt a kiválasztási eljárást, amelynek során három pályázó cég közül kiválasztottuk a programozást végző vállalkozást. A fejlesztés első fázis elkészült, az új honlap már a közönség számára is elérhető. A fejlesztés ezzel azonban még nem ért véget.

Tervezzük egy civil szervezeteket és munkájukat ismertető modul kialakítását a honlapon belül. A sarospatak.hu „civil főmenüje” egyrészt lehetőséget biztosít majd a szervezetek bemutatkozására, másrészt – kapcsolódva a hírportálhoz – közzéteszi a civil élet híreit is.

A civil modul kialakítását a szervezeteket bemutató anyagok begyűjtésével és feldolgozásával kezdjük. Amennyiben az Ön által vezetett szervezet élni kíván a lehetőséggel kérem, hogy a melléklet űrlapon küldje meg nekünk egyesülete, alapítványa rövid bemutatkozását. Szívesen fogadunk 2-3 olyan fényképet is, amely jellemző a szervezet munkájára. Csak az elektronikusan, az szerkesztoseg@sarospatak.hu e-mail címre megküldött anyagokat van módunk feldolgozni.

Együttműködését előre is köszönjük!

Sárospatak, 2014. november 5.

Aros János

polgármester

Feltöltő

Fel