Elkezdődött a Köztünk Élő Világjárók sorozat őszi-téli évada is

Már több, mint tíz éve zajlik A Művelődés Háza és Könyvtára falai között a Köztünk Élő Világjárók sorozat. Stumpf Gábor szervező környékünk csámborgóit hívja meg Patakra, akik vetítettképes úti beszámolóikkal repítik el a közönséget hol Afrikába, hol Ázsiába, máskor pedig csak a környező, határmenti településekre. Most maga a házigazda csapott fel előadónak, aki korábbi Csíksomlyói kirándulásának élményeit és részleteit osztotta meg az érdeklődőkkel egy nem szokványos módon, hisz a nézők a fotók bemutatása mellett egy videót is megtekinthettek.

 

Az előadók által már számos különleges és izgalmas úti céllal ismerkedhetett meg a közönség. A házigazda elmondta, nem mindig egyszerű ám új utazókat találni, így vannak visszatérő előadók is, viszont szerencsére mindig akad 1-1 új utazó, aki elegendő képanyaggal rendelkezik és ezt meg is mutatja az érdeklődőknek.

Az érdeklődők Csíksomlyó után novemberben Srí Lankára tehetnek egy virtuális utat, majd Sajó Tamás a Balkáni autóstoppos útjáról mesél januárban, végezetül pedig Dr. Vitányi Béla Brazíliába kalauzolja el a vendégeket.

További fotók >>>

 

Feltöltő

Fel