Negyedik születésnap a Carolina Óvoda és Bölcsődében

Átadásának 4. évfordulóját ünnepelte a Carolina Óvoda és Bölcsőde 2014. szeptember 12-én pénteken délután. Az ünnepségre a jelenlegi óvodásainkon és bölcsődéseinken kívül meghívást kaptak szüleik, nagyszüleik és a régi óvodásaink is. A rendezvény 15 órától az udvaron, az óvoda tánccsoportjának műsorával kezdődött. Majd tájékoztatás hangzott el az év indításával kapcsolatos tudnivalókról – nyilatkozta Lendvainé Szendrei Ágnes az intézmény vezetője…
Az új nevelési évet az óvoda 265 fővel, a bölcsőde 24 gyermekkel indítja. Év közben még folyamatosan érkeznek azok a gyerekek, akik a nevelési év folyamán töltik be a 3. életévüket. Ennek ismeretében megállapítható, hogy intézményünk nagyon népszerű a gyermekek és a szülők körében, hisz óvodai és bölcsődei csoportjaink egyaránt „teltházasak”.
A gyermekek ellátását 46 fő közalkalmazott, továbbá 3 fő közcélú dolgozó biztosítja.

Az ünnepség keretében átadásra került az előző évben alapított „Óvodáért” díj is. Ezt a kitüntetést azok a szülők, támogatók kaphatják, akik munkájukkal, közreműködésükkel a leginkább segítették intézményünket. Az első alkalommal odaítélt díj tulajdonosai Halmi Alex Szivárvány csoportos kisóvodásunk szülei, Szabó Szilvia és Halmi László lettek. A díjat, távollétükben Alex és nagymamája vették át. A szülők a FOTON Kft. dolgozói. Aktívan közreműködtek abban, hogy a Kft. 6 db hőszigetelt ablakot és azok beépítését adományozza óvodánk Szivárvány csoportjának, mellyel megújult és szépült a csoportszoba. Köszönet érte a szülőknek és a FOTON Kft. vezetőinek!

Ezt követően bejelentésre majd bemutatásra került az a tábla, amelyet az Eszterházy Károly Főiskolától a napokban vehettünk át. E táblácska hivatalosan is igazolja, hogy a Comenius Kar Gyakorlati Képzési Bázisa vagyunk az óvodapedagógus hallgatók gyakorlati felkészítésében.

A műsort gyermekdalokkal zártuk, melyet Kiss Melinda óvodapedagógus és Szabó Bence adtak elő. Végül a hatalmas szülinapi torta gyertyáinak elfújására, majd kóstolására került sor. Ezt követően vidám táncházban, játékos sportvetélkedőkön, horgászatban és kézműves tevékenységekben vehettek részt a gyerekek. Szép délutánunk volt!
További fotók >>>

Feltöltő

Fel